Näyttelyosastot ja kokoustilat

NÄYTTELYOSASTOT

KUULUTKO SUKUUNI TAPAHTUMASSA

6.-7.10.2018

Kuulutko Sukuuni -tapahtuma rakentuu Tennistien koulun tiloissa kahteen kerrokseen. Sisääntulokerroksen aulassa, molemmilla käytävillä ja luokkahuoneissa on suurin osa tapahtumaosastoista sekä tapahtumainfo, valvottu vaatesäilytys, kahvio ja ruokala. Lisää tapahtumaosastoja sekä valokuvanäyttely ja kirjakirpputori ”Kirjakomero” on pohjakerroksen aulassa ja käytävällä.

Juhlasalissa, Auditoriossa, Sukugalleriassa sekä pohjakerroksen luokkahuoneissa pidetään luennot, tietoiskut ja kokoukset.

Tapahtumapaikalla on selkeät opasteet eri pisteisiin..

Perusosasto

Perusosasto on noin 2 m leveä ja noin 1,5 m syvä. Perusosaston hintaan sisältyy yksi pöytä (1,20 m x 0,60 m) ja 1-2 tuolia sekä sermit pääsääntöisesti kahdella sivulla L-kirjaimen muotoisesti.

Sermit ovat joko valkoista kapalevyä tai vihreää huokoista levyä. Sermeihin voi kiinnittää kevyttä materiaalia nupeilla, nuppineuloilla tai nastoilla (ei teippiä, karhuntarraa tms, joka repii sermin pinnan). Painavia esineitä, tauluja tms. sermit eivät kestä. Koulun seinät ovat tiiliseiniä, joihin ei pysty suoraan kiinnittämään mitään.

Sermin korkeus on jalkojen kanssa 1,70 m. Osaston taustasermi on pääsääntöisesti vihreää, huokoista levyä ja sivusermi valkoista kapalevyä. Valkoisten kapalevysermien sermiosa on noin 1,40 m leveä ja 1 m korkea. Vihreät sermit ovat myös 1 m korkuiset, leveys joka osastolla n. 2 m.

Muutamia kuvia erilaisista osastoista seuraavalla sivulla.

Perusosastoon sopii yksi lisäpöytä, josta veloitamme 12 euroa/kpl.

Ilmoitathan varauslomakkeessa, jos osastollenne tulee suuria tai erikoismallisia esineitä tai teillä on omat sermit. Koulun sisääntulokerroksen käytävät ovat melko matalat, joten esimerkiksi korkeat sermit tai roll-upit eivät niille ongelmitta mahdu. Kyseiset osastot sijoitetaan muihin tiloihin. Kaikkien osastolle sijoitettavien esineiden, sermien tms. tulee sopia osastorajojen sisälle.

Perusosaston hinta (osastovaraukset 7.9.2018 mennessä)

  • Sukututkijat (sukututkimuksen esittely) 35 eur
  • Sukuseurat ja sukututkimuspiirit (seuran/piirin toiminnan esittely) 45 eur
  • Yhteisöt 55 eur
  • Yritykset tai muut kaupalliset toimijat 95 eur
  • Lisäpöytä 12 eur/kpl

Perusosasto (sukututkimusosasto) on Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n jäsenille tänäkin vuonna maksuton.

Osastomaksu sisältää perusosaston (katso esittely yllä) sekä esittelytekstin tapahtuman käsiohjelmaan. Kaikille osastoille tulee sähkö, joka sisältyy osastohintaan. Koululla on langaton nettiyhteys, joka myös sisältyy osastohintaan.

Osastovaraaja voi varata yhden, kaksi tai useamman osaston. Hinta määräytyy varattujen osastojen mukaan: osastojen lkm x perusosaston hinta + mahdolliset lisäpöydät. Lisäpöytä ei kasvata osaston kokoa, joten sen tulee sopia osasto rajojen sisään.

Osastoilla voi myydä sukututkimustapahtuman luonteeseen liittyviä tuotteita (ei elintarvikkeita, käsitöitä tms.). Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden ratkaista sopiiko tuote tapahtuman luonteeseen.

Kokoustila

  • Tapahtuman aukioloaikoina on mahdollisuus varata kokoustilaa luokkahuoneista lyhyitä kokouksia varten.
  • Kokoustilan hinta:       25 eur/2 h, lisätunnit 10 eur/h

Käsiohjelma

  • Määräpäivään (7.9.2018) mennessä osaston varanneet saavat käsiohjelmaan lyhyen esittelyn osastostaan (ks. Käsiohjelma ja mainostilaa). Esittelyteksti sisältyy osastohintaan.


Vapaa sisäänpääsy tapahtumaan, luennoille ja tietoiskuihin

Yleisöllä on vapaa sisäänpääsy tapahtumaan, luennoille ja tietoiskuihin.

Tennistien koululle on hyvät liikenneyhteydet ja koulun pihalla sekä ympäristössä on reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

Tapahtumassa on myös koulun oppilaiden ylläpitämä hyvä kahvio ja ruokala, joissa voit levätä ja täyttää vatsasi edullisesti. Kahviossa ja ruokalassa käy vain käteinen raha (ei pankki- tai luottokortti eikä laskutus).

Lisätietoja

  • Eeva Hasunen, Orvokkikuja 4 A 11, 01300 Vantaa, puh. 040 539 3323, sähköposti: eeva.hasunen (at) welho.com


Tervetuloa

SUOMEN SUURIMPAAN SUKUTUTKIMUSTAPAHTUMAAN

5b Esimerkkejä osastosijoittelusta aikaisemmilta vuosilta.pdf (455480)