Näyttelyosastot ja kokoustilat

NÄYTTELYOSASTOT
KUULUTKO SUKUUNI TAPAHTUMASSA
5.-6.10.2019
 
Kuulutko Sukuuni -tapahtuma rakentuu Tennistien koulun tiloissa kahteen kerrokseen. Sisääntulokerroksen aulassa, molemmilla käytävillä ja luokkahuoneissa on suurin osa tapahtumaosastoista sekä tapahtumainfo, valvottu vaatesäilytys, kahvio ja ruokala. Lisää tapahtumaosastoja sekä valokuvanäyttely ja kirjakirpputori ”Kirjakomero” on pohjakerroksen aulassa ja käytävällä.
 
Juhlasalissa, Auditoriossa, Sukugalleriassa sekä pohjakerroksen luokkahuoneissa pidetään luennot, tietoiskut ja kokoukset.
 
Tapahtumapaikalla on selkeät opasteet eri pisteisiin.
 
Perusosasto

Perusosasto on noin 2 m leveä ja noin 1,5 m syvä. Perusosaston hintaan sisältyy yksi pöytä (1,20 m x 0,60 m) ja 1-2 tuolia sekä sermit pääsääntöisesti kahdella sivulla L-kirjaimen muotoisesti.

Sermit ovat joko valkoista kapalevyä tai vihreää huokoista levyä. Sermeihin voi kiinnittää kevyttä materiaalia nupeilla, nuppineuloilla tai nastoilla (ei teippiä, karhuntarraa tms, joka repii sermin pinnan). Painavia esineitä, tauluja tms. sermit eivät kestä. Koulun seinät ovat tiiliseiniä, joihin ei pysty suoraan kiinnittämään mitään.

Sermin korkeus on jalkojen kanssa 1,70 m. Osaston taustasermi on pääsääntöisesti vihreää, huokoista levyä ja sivusermi valkoista kapalevyä. Valkoisten kapalevysermien sermiosa on noin 1,40 m leveä ja 1 m korkea. Vihreät sermit ovat myös 1 m korkuiset, leveys joka osastolla n. 2 m.

Perusosastoon sopii yksi lisäpöytä.

Ilmoitathan varauslomakkeessa, jos osastollenne tulee suuria tai erikoismallisia esineitä tai teillä on omat sermit. Koulun sisääntulokerroksen käytävät ovat melko matalat, joten esimerkiksi korkeat sermit tai roll-upit eivät niille ongelmitta mahdu. Kyseiset osastot sijoitetaan muihin tiloihin. Kaikkien osastolle sijoitettavien esineiden, sermien tms. tulee sopia osastorajojen sisälle.

Osastovaraaja voi varata yhden, kaksi tai useamman osaston. Hinta määräytyy varattujen osastojen mukaan: osastojen lkm x perusosaston hinta + mahdolliset lisäpöydät. Lisäpöytä ei kasvata osaston kokoa, joten sen tulee sopia osasto rajojen sisään.

Osastoilla voi myydä sukututkimustapahtuman luonteeseen liittyviä tuotteita (ei elintarvikkeita, käsitöitä tms.). Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden ratkaista sopiiko tuote tapahtuman luonteeseen.

Kokoustila

Tapahtuman aukioloaikoina on mahdollisuus varata kokoustilaa luokkahuoneista lyhyitä kokouksia varten.

Ks. hinnasto.

Käsiohjelma

Määräpäivään (6.9.2019) mennessä osaston varanneet saavat käsiohjelmaan lyhyen esittelyn osastostaan (katso: Käsiohjelma ja mainostilaa). Esittelyteksti sisältyy osastohintaan.

Vapaa sisäänpääsy tapahtumaan, luennoille ja tietoiskuihin

Yleisöllä on vapaa sisäänpääsy tapahtumaan, luennoille ja tietoiskuihin.

Tennistien koululle on hyvät liikenneyhteydet ja sekä koulun pihalla että ympäristössä on reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

Tapahtumassa on myös koulun oppilaiden ylläpitämä hyvä kahvio ja ruokala, joissa voit levätä ja täyttää vatsasi edullisesti. Kahviossa ja ruokalassa käy vain käteinen raha (ei pankki- tai luottokortti eikä laskutus).

Lisätietoja

Eeva Hasunen, Orvokkikuja 4 A 11, 01300 Vantaa, puh. 040 539 3323,
sähköposti: eeva.hasunen (at) welho.com

Tervetuloa

SUOMEN SUURIMPAAN SUKUTUTKIMUSTAPAHTUMAAN

 

5b Esimerkkejä osastosijoittelusta aikaisemmilta vuosilta.pdf (455480)