Yhdistyksen jäsenten omat sukututkimusosastot

sukututkimusosasto on tänäkin vuonna

oman seuran jäsenille maksuton!

Älä enää odota vaan varaa nopeasti oma osastosi, viimeistään 7.9.2018. Näin esittelytekstisikin ehtii käsiohjelmaan.

Seuramme jäsenten tutkimat suvut ovat eri puolilta Suomea, mutta niin ovat myös tapahtumamme vieraiden suvut. Monta kertaa on sattunut, että osastolle on tullut vieras, joka on jotain kautta osastolla tutkimustaan esittelevälle sukua, tutkii saman paikkakunnan sukua, taloa tms. Tällainen riemastuttava tapaaminen tuo arvokasta tutkimustietoa molemmille osapuolille.

Esillä kannattaa olla, ei suurella työllä koottua sukututkimusta kannata piilotella piironginlaatikossa vaan tuoda ylpeästi esille. Pienikin osasto kiinnostaa yleisöä ja tapahtumissa kävijät ovat toivoneetkin esille lisää sukututkijoita, sukututkimuksia ja sukuja. Jos epäröit oman osaston ottamista yksin, voit lyöttäytyä yhteen jonkun toisen kanssa. Teillä saattaa olla yhteisiä piirteitä tutkimuksessanne, tutkitte samaa aluetta, samoja ammatteja tms.

Tapahtumaan on vielä aikaa joten ehdit hyvin mukaan. Sukukammareissa saat aiemmin mukana olleilta vinkkejä ja apua ja kuulet myös miten hauskaa osastoilla on ollut ja tapahtumatoimikunta kyllä auttaa sinua löytämään toisia saman alueen tai suvun tutkijoita.

Lisää tietoa löytyy näiltä nettisivuilta tai ota yhteys Eevaan, eeva.hasunen (at) welho.com, puh. 040 539 3323