Korona-ajan järjestelyjä

Yhdistyksemme hallituksella on sama ongelma kuin kaikilla tapahtumanjärjestäjillä nykyään: pystyykö suunniteltua ohjelmaa toteuttamaan koronatilanteen aiheuttamana poikkeusaikana.

Toistaiseksi hallitus haluaa pitää toiminnan käynnissä edes jollain lailla. Joulukuun Sukukammarissa emme yritäkään pitää yhdistyksen 25-vuotisjuhlia. On jo selvää, että suuri osa juhlijoista jättäisi tilaisuuden väliin tartuntariskin takia. Niinpä hallituksessa ajatellaan, että joskus ensi vuonna juhlimme yhdistyksen toista kvartaalia.

Tammikuuksi suunniteltu teemapäivä siirretään samoin myöhempään ajankohtaan.

Hallitus selvittelee myös mahdollisuutta osallistua Sukukammareihin verkon välityksellä. Useilla yhdistyksillä on etäkokouksia käyttäen Internetistä maksutta löytyviä helppokäyttöisiä kokousohjelmia. Tiedotamme lisää, kun suunnitelmat ovat pitemmällä.

Hallitus pyytää, että lähettäisitte voimassa olevan sähköpostiosoitteenne ja mielellään myös puhelinnumeronne jäsensihteerillemme Marja Johansenille (marja.johansen (a)pp.inet.fi). Kiireellisissä tapauksissa sähköposti ja puhelin ovat nopeimmat keinot tavoittaa jäsenemme.

Hallitus