Mikä on
Kuulutko Sukuuni -tapahtuma?

5.-6.10.2019
Suomen suurin,
nyt jo kahdennenkymmenennen kerran järjestettävä sukututkimustapahtuma

Vantaan Hiekkaharjussa
Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä,
osoitteessa Tennistie 1, 01370 Vantaa

Sukuja ja sukuseuroja eri puolilta Suomea

Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n nyt jo kahdennenkymmenennen kerran järjestämä Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on Suomen suurin sukututkimus- ja sukuseuraväen kohtaamispaikka. Kolme mielenkiintoista yleisöluentoa kumpanakin tapahtumapäivänä, tietoiskuja sukututkimuksen aloittamisesta, sukuseuran perustamisesta, DNA:sta ym.

Näyttelyosastoilla on sukututkijoita, sukuja ja sukuseuroja sekä sukututkimusharrastusta tukevia yhteistyökumppaneita eri puolilta Suomea. Tapahtumassa on paljon nähtävää ja koettavaa kaikille sukututkimus- ja sukuasioista kiinnostuneille.

Edellisessä tapahtumassa vuonna 2018 oli reilut 90 näytteilleasettajaa ja yleisöä viikonlopun aikana kävi kolmisentuhatta eri puolilta Suomea.
Vuoden 2019 valokuvanäyttelyn teema on ”Sukupolvet”. Näyttelyyn on koottu vuonna 1950 tai aikaisemmin otettuja kuvia eri puolilta Suomea.

Yleisöllä on tapahtumaan, luennoille ja tietoiskuihin vapaa sisäänpääsy. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille sukuasioista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin vanhoille konkareillekin.

Tapahtumapaikalla on Vantaan ammattiopisto Varian oppilaiden pitämä kahvio-ruokala. Tarjolla on edullista ja herkullista kotiruokaa iloisten ja kohteliaiden nuorten tarjoamana.

Lisätietoja tapahtumasta löydät näiltä sivuilta

Tervetuloa!