Sukukammari

Sukukammarit ovat toimintamme tärkeä osa. Näihin kuukausikokouksiin ovat kaikki jäsenet tervetulleita. Sukukammari-illoissa on vapaan seurustelun lisäksi alustus jostain aiheesta ja siihen liittyvää keskustelua.

Ihan jokaisessa Sukukammarissa jäsenet voivat pyytää muilta neuvoja tutkimuksissaan ilmenneisiin ongelmiin. Lisäksi joissakin Sukukammareissa on erityisesti ongelmanratkaisuun keskittyvä osio, joka on merkitty tapahtumakalenteriin.

Esittelemme toisinaan Sukukammarissa sukututkijoille hyödyllisiä verkkopalveluita. On helpompi aloittaa uuden palvelun käyttö, jos on jo nähnyt, miltä se näyttää. Kulloinkin esiteltävä verkkopalvelu on merkitty tapahtumakalenteriin. Ehdottakaa, mistä palveluista haluaisitte kuulla lisää.

Sukukammari-illat pidetään kesäkuukausia lukuun ottamatta kunkin kuukauden toisena keskiviikkona. Teemat ja tarkemmat tiedot kerrotaan Sukurin tapahtumakalenterissa, ja parhaiten ajan tasalla olevat tiedot löytyvät internetistä kotisivuiltamme osoitteesta https://vantaanseudunsukututkijat.net/yhdistys/kalenteri.

Päivitetty 28.1.2019