Sukukammari

Sukukammarit ovat toimintamme tärkeä osa. Näihin kuukausikokouksiin ovat kaikki jäsenet tervetulleita. Sukukammari-illoissa on vapaan seurustelun lisäksi alustus jostain aiheesta ja siihen liittyvää keskustelua.

Ihan jokaisessa Sukukammarissa jäsenet voivat pyytää muilta neuvoja tutkimuksissaan ilmenneisiin ongelmiin. Lisäksi joissakin Sukukammareissa on erityisesti ongelmanratkaisuun keskittyvä osio, joka on merkitty tapahtumakalenteriin.

Esittelemme toisinaan Sukukammarissa sukututkijoille hyödyllisiä verkkopalveluita. On helpompi aloittaa uuden palvelun käyttö, jos on jo nähnyt, miltä se näyttää. Kulloinkin esiteltävä verkkopalvelu on merkitty tapahtumakalenteriin. Ehdottakaa, mistä palveluista haluaisitte kuulla lisää.

Sukukammari kokoontuu Tikkurilan keskustassa aivan rautatieaseman likellä. Kokouspaikan osoite on Lummetie 2, 01300 Vantaa. Sisäänkäynti kokoustiloihin on Kirjasolan A-portaasta, josta hissillä 4. kerrokseen. Kirjasola on Tikkurilan kirjaston ja Lummetie 2:n välissä kulkeva käytävä, joka alkaa Lummetieltä. Se oli ennen nimeltään Vehkakuja.

Sukukammari kokoontuu kuukauden toisena maanantaina kello 17-19. Katso  kammaripäivät Sukurista, tapahtumakalenterista (linkki) tai Facebookista  (linkki). 

Päivitetty 11.11.2020