Yhdistyksen syyskauden ohjelma on julkaistu

Yhdistyksen syyskauden ohjelma on julkaistu ja läytyy yhdistyksen kalenterista. Ohjelma on on eritääin runsas ja tarjoaa hyädyllistä tietoa niin vasta-alkajalle kuin kokoneneemmallekin sukututkijalle.

Maanantailuennot. Juha Vuorela pitää syksyllä 15 verkkoluennon sarjan maanantai-iltaisin 23.8.-13.12. Yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus osallistua luentojen seuraamiseen jäsenetuna, ja osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Ilmoittautuneille lähetetään ennen luentoa sähköpostitse osallistumislinkki. Jäsen voi katsella yhden tai useamman maanantailuennon tai vaikka ne kaikki. Ilmoittautuminen tapahtuu kaikille maanantailuennolle yhdellä kertaa (www.vantaanseudunsukututkijat.net). Myös muutamat muut sukututkimuksen paikallisyhdistykset tarjoavat maanantailuentojen sarjan jäsenilleen.

Teemapäivät. Syyskaudella yhdistyksellämme on jäsenetuna kolme teemapäivää yhdessä Lahden Seudun Sukututkijoiden kanssa. Juha Vuorela on niissä luennoitsijana. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivujemme kautta (www.vantaanseudunsukututkijat.net).